Massages

Waarom kiezen voor een massage?

Vertoont je lichaam klachten als nek- en schouderklachten, lage rugpijnen, vermoeidheid, angsten,...? Dit zijn signalen die jouw lichaam vaak aangeeft bij stress en overspanning van het lichaam. Met een onspanningsmassage kunnen we lichaam en geest opnieuw richting in 'balans komen' brengen.

Go for elegance self love massage €30,00
Massage van de rug, schouders en nek
duur: 30 minuten

Go for elegance gemstone gelaatsmassage €30,00
Gelaatsmassage met behulp van gemstone edelsteen beautyrollers. Keuze tussen Roze Quarts, Amethist of Jade edelsteen.
Deze behandeling richt zich op het onstressen van de gelaatshuid. Met een gemstone beautytoller wordt er gewerkt op bindweefsel en de manuele massage zorgen voor intense ontspanning en het losmaken van afvalstoffen in de huid. De gemstone beautyrollers zijn afkomstig van een oud Chinees en Japans schoonheidsritueel waarmee zij hun huid strak en rimpelvrij hielden. De Chinezen gebruiken de beautyroller niet alleen over het gezicht maar over het hele lichaam en met name onder de voetzool om de Qi (levensenergie) te activeren.

Go for elegance body yoga massage €40,00
Massage van de rug, schouders, nek, achterkant armen en achterkant benen met de toepassing van de Gemstone Roze quartz.
De kracht van de natuur. Met gemstone Roze quartz (edelsteen) wordt er gewerkt op het bindweefsel en de manuele massage zorgt voor intense ontspanning en het losmaken van afvalstoffen in het lichaam. Rozekwarts geneest klachten die veroorzaakt worden door stress
duur: 40 minuten

Go for elegance relax massage €50,00
Massage van de rug, schouders, nek, volledige armen, volledige benen, voeten en gelaat
duur: 50 minuten

Go for elegance body peel massage €80,00
Peeling, algenmassage en cuppingmassage van de rug, billen en benen
Manuele bindweefselmassage, cupping, en kou-warmtetechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. Het lichaam wordt aangezet wordt om vocht af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te verbeteren. Deze massage zal helpen de huid te verstevigen, cellulite te verminderen, zich te vernieuwen en stress uit het lichaam weg te laten glijden.
50 minuten