Go for elegance relax facials

Waarom kiezen voor een Go for elegance facial?

Een Go for elegance facial staat op de eerste plaats voor zelfliefde en zelfzorg. Deze behandeling kies je wanneer je helemaal wilt ontspannen en tegelijk wilt genieten van het verbeteren van jouw huid. Tijdens deze behandelingen wordt de nadruk gelegt op specifieke massage grepen en stresselementen. 

Breng jouw lichaam en ziel tot rust met één van de Go for elegance facials.

Alle Go for elegance facials zijn inclusief:

  • liptreatment
  • daycare to beautify
  • tussentijdse huidscans

Go for elegance self love facial €80,00
70 minuten
Bij deze behandeling wordt de nadruk extra gelegd op ontspanning. Puur genieten is bij deze behandeling de boodschap. Van een heerlijke handmassage tot een stressrelief nekmassage. Een reinigende gelaatsbehandeling, geschikt voor alle huidtypes. Er wordt gewerkt met de producten die bij u huid van toepassing zijn. De huid zal tijdens deze behandeling intensief gezuiverd worden. De heerlijke geursensatie, de effectieve massage grepen en de meest kostbare en intensieve ingrdiënten zorgen ervoor dat jouw huid weer straalt van nieuwe frisheid. Ga met een fris en gezond gelaat naar buiten in combinatie met de innerlijke rust die jij na de behandeling zal ervaren.
Signature openings massage - reiniging aangepast aan huidtype - soft peeling met vapozone - aquapeel T-zone - diep relaxerend gelaats-, nek- en schoudermassage - shiatsi drukpunt massage - multimasking - stressrelief hoofdmassage met Japanse edelsteen massage - dagverzorging (serum, oogcontourbehandeling, dagcrème en UV-bescherming) - light gemstone massage

Go for elegance skin yoga facial €80,00
70 minuten
De kracht van de natuur. Deze behandeling richt zich op het verbeteren en onstressen van de huid. De twee fase massage zorgt voor een optimaal huidresultaat. Met gemstone beautytoller wordt er gewerkt op bindweefsel en de manuele massage zorgen voor intense ontspanning en het losmaken van afvalstoffen in de huid. Dit resulteert zich in een stralende huid.
De gemstone beautyrollers zijn afkomstig van een oud Chinees en Japans schoonheidsritueel waarmee zij hun huid strak en rimpelvrij hielden. De Chinezen gebruiken de beautyroller niet alleen over het gezicht maar over het hele lichaam en met name onder de voetzool om de Qi (levensenergie) te activeren.
Signature openings massage - reiniging aangepast aan huidtype - soft peeling met vapozone - aquapeel T-zone - diep relaxerend gemstone edelsteen gelaats- en nekmassage met edelsteen en essentiële olie naar keuze - guasha gelaatsmassage - multimasking - Japanse edelsteen hoofdmassage - inwerken dagverzorging met RF (serum, oogcontourbehandeling, dagcrème en UV-bescherming

Go for elegance relax facial €110,00
90 minuten
Balancerende huidbehandeling voor lichaam en geest. Een luxe ontspannende belevenis waar het genieten, tot rust komen en relativeren ruim aanbod komen.
Signature openings nekmassage - reiniging aangepast aan huidtype - aquapeel T-zone - soft peeling met vapozone - diep relaxerend gelaats- en nekmassage met essentiële olie naar keuze - shiatzi drukpunt massage - multimasking - Japanse edelsteen hoofdmassage - inwerken dagverzorging met RF (serum, oogcontourbehandeling, dagcrème en UV-bescherming) - light gemstone massage - rug massage