Huidconsultatie met gratis LightSkin huidscan


Wat is het LightSkin huidanalyse apparaat?

Om jou op weg te helpen naar jouw droomhuid is het belangrijk dat we zoveel mogelijk te weten komen over jouw huid.

 

Met ons gespecialiseerd LightSkin huidscanapparaat analyseren we niet enkel wat er zichtbaar is van buitenaf, maar ook de geheimen van jouw huid binnenin. Zo kunnen we een behandeling opstellen, gericht productadvies geven en jouw huid en eventuele huidproblemen gericht en doeltreffend aanpakken.

 

Meer dan de helft van de vrouwen én mannen heeft geen idee waar hun huid nood aan heeft en gebruikt zelfs verkeerde producten.

Deze analyse geeft een duidelijk inzicht in uw huid; hydratatie, poriën, pigmentatie, huidveroudering, uv-schade,...

 

Wij garanderen jou nog betere huidresultaten bij behandelingen na het analyseren door de huidscan.

Hoe bereid ik mij voor op mijn skintake?

  • 7 dagen op voorhand ontvang je intake formulier via mail.
  • Kom liefst zonder gelaatsmake-up naar de skintake. Draag geen dagcrème met UV-bescherming of met een tint. Oogmake-up is geen probleem.

Huidconsultatie €40,00
Deze behandeling bestaat uit een intake gesprek , huidscan met ons LightSkin huidapparaat en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met de huidbehandelingen van Go for elegance, dan is dit een goede eerste behandeling. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik. We nemen uitgebreid de tijd om jouw huidwensen en onzekerheden te bespreken. Je krijgt aan het eind van de skintake ook 2 producten in travelsize mee om hier thuis mee aan de slag te gaan.
uitgebreid intake gesprek - huidscan - opstellen behandel- en productplan - kennismakingbehandeling met reiniging, diepte reiniging, dagverzorging
40 minuten

Huidconsultatie met huidbehandeling op advies Vanaf €70,00
Wil je een eerste bezoek plegen aan Go for elegance voor een huidtraject en twijfel je over de keuze van de geschikte behandeling? Kies dan voor de skintake + huidbehandeling. We bespreken je wensen, stellen een behandel- en productplan op en je krijgt productadvies voor thuisgebruik. we nemen uitgebreid de tijd om jouw huidwensen en onzekerheden te bespreken. Bij deze behandeling bieden we de skintake GRATIS aan en voeren we onmiddelijk een behandeling uit op basis van jouw huidnoden. Je krijgt aan het eind van deze behandeling ook 2 producten in travelsize mee om hier thuis mee aan de slag te gaan. De prijs van de behandeling is afhankelijk van de behandeling die wordt uitgevoerd. De prijzen starten vanaf 70,00.
uitgebreid intake gesprek - huidscan - opstellen behandel- en productplan - huidbehandeling op maat
Vanaf 60 minuten

Gratis tussenresultaten €0,00
Onderga jij na jouw kennismaking behandeling op regelmatige basis huidbehandelingen bij Go for elegance dan zijn de tussenresultaat scans GRATIS. Om optimaal zicht te kunnen behouden over de verbetering van jouw huid, zullen er op regelmatige basis nieuwe scans gemaakt worden om het effect van de behandelingen en producten te analyseren.
Deze service is volledig gratis.