Dr. Belter

MEDISCHE HUIDVERBETERING


Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige planten-extracten, die hun werking hebben bewezen, met de nieuwste gepatenteerde ingrediënten, voldoen de producten van DR. BELTER COSMETIC​ aan de meest hoogwaardige eisen.

 

Dr. Belter Cosmetic is goed voor mens, dier en milieu! Alle producten zijn gemaakt van 95-100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale-, siliconen- en palmoliën, dierproef- en glutenvrij en veganistisch.

De producten zijn zeer verdraagzaam voor de huid, want de ingrediënten bestaan uit huid-identieke grondstoffen. Ze maken ook gebruik van exclusieve oliën van plantaardige oorsprong, dit zorgt voor een unieke luxe ervaring.

 

Met de 11 productlijnen van DR BELTER kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huidproblemen met succes worden behandeld. Ook op vlak van effectieve en sterke anti-aging bereiken ze de meest krachtige resultaten.

Het Cosmetic bedrijf en de familie DR BELTER zijn zeer toegewijd aan de ontwikkeling van veilige en effectieve cosmetische producten voor de professionele markt.