Dr. Belter feel good facials

Over Dr. Belter

We werken met de cosmedische productenlijn Dr. Belter. Hiermee wordt er aan huidverbetering op het hoogste niveau gedaan. Dr. Belter is een Duits cosmeticamerk dat 2 unieke waarden combineert: natuurlijk en medisch. Alle producten zijn gemaakt van 95-100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale, siliconen en palmoliën. Ze zijn dierproef- en glutenvrij en daar bovenop ook vegan. 

Alle Dr. Belter feel good facials zijn inclusief:

  • bijwerken van de wenkbrauwen
  • liptreatment
  • daycare to beautify
  • tussentijdse huidscans

Contra-indicaties

Er zijn geen contra-indicaties voor deze Dr. Belter feel good facials.

Glow up facial €50,00
45 minuten
Een basis huidverbetering waarbij de producten aangepast worden aan de noden van jouw huid. Er wordt gebruik gemaakt van de methode 'multimasking', hierbij worden verschillende maskers gecombineerd om zo per zone een algehele huidverbetering te verkrijgen over het volledige gelaat. De huid zal tijdens deze behandeling intensief gezuiverd worden.

Skin support facial €50,00
Een behandeling speciaal voor de jonge huiden tot 16 jaar. Deze behandeling werkt vooral ondersteunend en preventief.
45 minuten

Hydro boost facial €70,00
60 minuten
Een preventieve behandeling voor een mooie glow. Deze behandeling zal preventief werken op mimische rimpels, versteviging en verbetering bieden van de algehele huid. Deze behandeling is zeer goed voor de droge, gedehydrateerde en vochtarme huiden. Er wordt gewerkt met het Crystal Clear Aqua masker met vochtigheidsfactoren en appelstamcellen die onmiddellijk inwerken op de huidstemcellen. Het spant de huid op en heeft een enorm liftend effect.

Sensitive skin facial €70,00
60 minuten
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor gevoelige huidtypen, eczeemcliënten, couperose en rosacea klachten, psoriasiscliënten, oncologische patiënten.... Er wordt plaatselijk gewerkt op de probleemgebieden. De focus ligt op het verbeteren van de huidbarrière en het in balans brengen van de huid. Daarnaast wordt ee huid gekalmeerd, gevoed en beschermd. Deze behandeling zal jouw huid opnieuw een 'boost' geven.

Acne balancing facial €70,00
60 minuten
Speciale en intensieve behandeling voor een vette, onzuivere huid of actieve en hormonale acne huiden. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en de poriën te verfijnen. Een zeer effectieve maar niet agressieve behandeling. De huid ondergaat een dieptereiniging.

Detox facial €70,00
60 minuten
Deze huidbehandeling is geschikt voor jou als je last hebt van verstopte en open poriën. Deze exfoliërende en detoxerende behandeling zorgt direct voor het verfijnen van grove poriën en een gladdere huidtextuur. We focussen bij deze behandeling op het verbeteren, diep zuiveren en verfijnen van de poriën. Het speciale masker met actieve kool en detoxcomplex uit klimop en zonnebloem hydrateert de huid.

Hollywood facial cupping €80,00 excl. brow waxing
60 minuten
De ultieme anti-aging behandeling. Met een cuppingmassage van het gelaat wordt de huid opnieuw in een goede conditie gebracht. Door de bindweefsellaag onder de opperhuid met de cups te masseren, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen verbeterd. Ook de opname van de huidverbeterende producten wordt hierdoor gestimuleerd. Bindweefsel verklevingen worden weer soepel, en de gelaatspieren worden beter doorbloed. Deze behandeling bevat krachtige stamcellen van druiven die de huid liften en verstrakken. Deze gelaatsverzorging werkt op celniveau en heeft dus een zeer langdurig effect. Het collageenmasker boost de collageenproductie tot wel 6 maanden na deze behandeling. Instant resultaat.
Deze behandeling is volledig pijnloos. Deze behandeling heeft een positief effect op: - verminderen van kraaienpootjes en rimpels - verzachten van littekens - reinigen en verfijnen van poriën - verbeteren van bloedtoevoer naar de huid - soepelheid verhogen - helpen bij afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen - verstevigen van de huid door de stimulatie van collageen en elastine